Over Scatch

Freelance visual designer & illustrator


freelance grafisch vormgever, freelance illustrator

Het is soms lastig uitleggen aan mensen wat precies de meerwaarde is van goed design. Waarom bijvoorbeeld niet gewoon een logootje van internet plukken? Of even een stock illustratie downloaden en die een beetje ombouwen. Goed, toch?

Ik ben er van overtuigd dat je op die manier je merk te kort doet. Je lijkt je business niet helemaal serieus te nemen. Zouden jouw klanten je dan wél serieus moeten nemen?

Scatch gelooft erin dat als jij wilt dat je klanten je serieus nemen, je allereerst moet laten zien dat je jezélf serieus neemt. Door het goede voorbeeld te geven aan je klanten dus. Je visuele identiteit geeft uiting aan je merk. Als dit dus niet op orde is, zal dit ook zo naar buiten uitstralen. Samen met jou ga ik graag aan de slag om te zorgen dat de visuele identiteit van je bedrijf de aandacht krijgt die het verdiend. Zodat jij trots bent op je bedrijf en je dat graag aan iedereen wilt laten zien!

Jordi Visser
eigenaar scatch

Waarom Scatch?


maatwerk, freelance grafisch vormgever, freelance illustrator

Maatwerk

Geen logo’s die worden nagemaakt van anderen of illustraties die van internet worden geplukt. Scatch levert voor iedere opdrachtgever uniek maatwerk, zoals het hoort.
freelance grafisch vormgever, freelance illustrator

Ontwerp én illustratie

Je werkt samen met een freelance grafisch vormgever én illustrator. Deze combinatie zorgt niet alleen voor meer mogelijkheden maar maakt het resultaat bovendien nóg memorabeler.
breed netwerk, freelance grafisch vormgever, freelance illustrator

Breed netwerk

Know your strengths. Dat doe ik dan ook. En daarom werk ik voor o.a. front-end design, development, SEO en marketingcampagnes samen met de allerbesten in hun vakgebied.
ervaren freelance grafisch vormgever, ervaren freelance illustrator

Ervaring & expertise

Talent is tot op zekere hoogte aangeboren. Doordachte designkeuzes en efficiëntie komen echter door ervaring, opgedaan in meer dan 10 jaar.

Opdrachtgevers & partners


Als freelance grafisch vormgever & illustrator help ik je graag om jouw merk te vangen in unieke en memorabele beelden die je bedrijf meerwaarde garanderen.

T: 06 384 173 39